Події

 

Лабораторна робота з елементами майстер-класу на тему

«Технологічний процес приготування перших страв»

 

11 листопада 2021 р. для студентів гр. ХТ-20-1, ХТ-20-3 Криворізького фахового коледжу торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу (раніше Криворізький державний комерційно-економічний технікум) на базі ресторану «Рив’єра», дотримуючись усіх протиепідеміологічних вимог, проведено лабораторну роботу з елементами майстер-класу на тему «Технологічний процес приготування перших страв» (викладачі Лисенко Н.П., Бурмак Т.О.).

 

 

Під час заняття бренд-шеф закладу Сергій Володимирович Пластун продемонстрував майстерність приготування, показав високі дизайнерські здібності та креативний художній хист, що виявився у вмінні сервірування і дизайну запропонованих страв, наголосивши про важливість споживання повноцінних і легкозасвоюваних білків та достатньої кількості вітамінів для активного розвитку організму. Особливо важливо, що смачні та корисні страви були приготовлені за власними авторськими рецептурами.

 

 

Подібні заходи розширюють професійний кругозір майбутніх фахівців, дають необхідні знання та практичний досвід, надихають на власний творчий пошук та самовдосконалення.

зміст

 

 

© 2007-2021

КДКЕТ