Події

 

Профорієнтаційний захід з елементами майстер-класу

на тему «Майже алхімія, але дуже смачна»

 

11 листопада 2020 року студенткою Криворізького державного комерційно-економічного технікуму Луців А. (гр. ХТ-18-2) під керівництвом викладача Пислиці А. І. на базі Криворізької гімназії №97 був проведений профорієнтаційний захід з елементами майстер-класу на тему «Майже алхімія, але дуже смачна».

 

 

Під час майстер-класу учні дізнались про молекулярну кухню, з великим задоволенням долучились до виготовлення апельсинових спагеті та ікри з бальзамічного оцту, допомагали у створенні презентації та активно дегустували виготовлені власноруч незвичайні страви.

 

 

 

Всі учасники заходу отримали задоволення від зустрічі, збагатили свою життєву скарбничку новими, цікавими та корисними знаннями, які допоможуть майбутнім абітурієнтам зробити правильний вибір свого подальшого шляху у професійній сфері.

 

 

КДКЕТ ласкаво запрошує у цікавий світ фахової майстерності!

 

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ