50042, м. Кривий Ріг, вул. Курчатова, 13, зупинка "Ювілейна" або зупинка "Кінотеатр Юність". Телефони: (0564) 94-74-20 E-mail: kdketnet@gmail.com
БІНАРНЕ ЗАНЯТТЯ з дисциплін: «Організація обслуговування» та «Технологія приготування їжі»
11 квітня 2024 року викладачі КРИВОРІЗЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ Альона ПИСЛИЦЯ та Людмила ЄНІНА провели бінарне заняття зі студентами групи РС-22-1 в кафе-ресторані «ОРБІТА» з дисциплін: «Організація обслуговування» (тема: «Основні види столового посуду, наборів, норми оснащення») та «Технологія приготування їжі» (лабораторна робота на тему «Технологічний процес приготування страв з овочів, грибів та макаронних виробів»). Заняття почалося з екскурсії по закладу ресторанного господарства з метою ознайомлення з виробничою структурою приміщень, які безпосередньо беруть участь в процесі приготування напівфабрикатів, та їх подальшою обробкою і реалізацією готових страв через торговельну залу. Студентська молодь була в захваті та надзвичайно вдячна за змістовний і повчальний майстер-клас, проведений старшим офіціантом ДМИТРОМ. Всі присутні не лише уважно слухали цінні поради та настанови професіонала, але й стали безпосередніми учасниками процесу різних видів обслуговування, демонструючи свої знання, здобуті під час занять з дисципліни «Організація обслуговування». Цього дня готували страви пасту «Карбонара» та гуцульські деруни, фаршировані грибами. Кухарі закладу детально зупинялися на всіх складових страв, коментували меню та давали оцінку кожному інгредієнту, керуючись власним професійним досвідом, наводячи приклади та даючи поради. Завершенням заняття стала дегустація надзвичайно смачних страв з цікавою та сучасною подачею. Готувати страви та обслуговувати гостей - значить дарувати людям радість, робити їх щасливішими, а доторкнутися до цього мистецтва може кожен, головне - бажання та любов до справи!
Відеоролик: sobyt/1104/video.mp4
|