50042, м. Кривий Ріг, вул. Курчатова, 13, зупинка "Ювілейна" або зупинка "Кінотеатр Юність". Телефони: (0564) 94-74-20 E-mail: kdketnet@gmail.com
ПРОФЕСІЙНИЙ ОНЛАЙН МАЙСТЕР-КЛАС ІТАЛІЙСЬКОЇ ВИПІЧКИ (кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету (м. ХАРКІВ))
11 лютого 2024 р. студенти спеціальності 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» та викладачі технологічних дисциплін КРИВОРІЗЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ були запрошені на професійний онлайн майстер-клас італійської випічки, який був організований кафедрою харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету (м. ХАРКІВ) сумісно зі студією GASTRO HUB, з нагоди днів Італії в Україні. Слід зазначити, що КФКТГРБ з 2016 року співпрацює з університетом і вже протягом 8 років на базі коледжу успішно функціонує консультаційний пункт, надаючи відмінну можливість студентам продовжувати навчання і крок за кроком впевнено здобувати вищу освіту. Майстер-клас мав на меті занурити всіх його учасників в атмосферу автентичного смаку італійської випічки, а саме, провідна кулінарна майстриня – Оксана ЧЕТВЕРТЕНІВСЬКА, демонструвала технологію приготування сфольятелле, каннолі і фокачча; ознайомила з унікальними рецептурами тіста на заквасках. Всі присутні – і викладачі, і майбутні фахівці, отримали задоволення від перегляду, поповнили свої знання тонкощами приготування італійських десертів, адже поєднання інгредієнтів і смаків в італійській кухні просто вражає! Загалом, заходи такого формату підвищують професійну майстерність всіх учасників, спонукають до предметного спілкування, а також сприяють розширенню можливостей здобуття подальшої освіти наших студентів.
|