Події

 

Технології приготування ресторанних страв

 

11 лютого 2022 року у Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу відбувалась презентація технології приготування ресторанних страв «Філедорадо запечене в баклажані з перечним соусом» та «Класичний французький суп Буйабес» шеф-кухарем Василем Артем’євим (випускником нашого коледжу 2015року). Майстер – клас був проведений для студентів ХТ 20-3 (викладач Бурмак Т.О.). Студенти мали можливість побачити нові технології та техніку кулінарного мистецтва.

 

 

У захоплюючій атмосфері приготування страв власноруч час промайнув непомітно. Після завершення майстер-класу всі смакували свої шедеври.

 

 

 

Студенти з користю провели час, поповнили своє кулінарне меню смачними стравами та дізналися деякі секрети професійної майстерності.

зміст

 

 

© 2007-2022

КФКТГРБ