Події

 

Робота у векторі українсько-італійської співпраці

 

11.02.2022р. у Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу продовжилася робота в рамках українсько-італійської співпраці з Асоціацією U.C.M «Unione Cuachi del Mediterrlneo» - Italy (Середземноморський союз шеф – кухарів).

 

 

«Навчальний ресторан» Навчально-виробничої майстерні відчинив свої двері для учасників майстер – класу «Ведення діалогів в Італії. Використання дієслів при спілкуванні з відвідувачами», що був проведений тьютором Аліною Добрелія зі студентами спеціальності «Готельно – ресторанна справа.

 

 

Тим часом у лабораторії «Харчові технології» майбутні фахівці, під керівництвом Дениса Боклана, відпрацьовували приготування італійської пасти з томатами, покроково відтворюючи навички попереднього майстер-класу.

 

 

По закінченню майстер – класу. з метою інформаційно - роз’яснювальної роботи щодо особливостей проходження практики в Італії, зі студентами та їх батьками було проведено збори.

 

 

Такий формат спілкування впевнено веде до успіху та дає добре підґрунтя для підвищення кваліфікації.

 

 

Голова ЦК Г.М.Герасімчук

міст

 

 

© 2007-2022

КФКТГРБ