Події

 

Майстер-клас «Особливості національної кухні Італії»

Ресторан «Рив’єра»

 

10.02.2021р. для студентів (гр. РС-18-1) Криворізького державного комерційно-економічного технікуму на базі ресторану «Рив’єра» викладачами Лисенко Н. П. та Єніною Л. І. проведено лабораторну роботу з елементами майстер-класу на тему «Особливості національної кухні Італії». Зустріч проходила за всіма санітарними правилами, у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні.

 

 

Під час заняття активні члени гуртка «Смак» ознайомились з кухнями народів світу, традиціями харчування, а бренд-шеф Сергій Володимирович Пластун поділився своїм професійним досвідом. Майстер своєї справи продемонстрував приготування страви італійської кухні «Паста Неро з цукіні та курячою грудкою».

 

 

 

 

 

Такі форми проведення практичних занять сприяють не лише поглибленню професіоналізму майбутніх спеціалістів, а й формують стійкі інтереси до обраної професії, розвивають креативність, бажання постійно самовдосконалюватися та розширювати свої знання з приготування страв різних кухонь народів світу.

 

зміст

 

 

© 2007-2021

КДКЕТ