Події

 

Виїзне навчально-експериментальне заняття на тему:

«Дослідження якості харчових продуктів»

 

9 квітня 2019 року відбулося виїзне навчально-експериментальне заняття на тему: «Дослідження якості харчових продуктів». Організатором цього заходу виступив викладач хімії Позняк Є.О. Заняття відбулося на базі Криворізького державного педагогічного університету і провів його асистент кафедри хімії та методики її навчання, кандидат педагогічних наук – Нечипуренко П.П.

 

Студенти ознайомилися із сучасним обладнанням для визначення якості продукції та безпосередньо взяли участь у дослідах, з інтересом спостерігали за невідомими досі процесами дослідження окремих показників якості зсередини, спілкувалися з професіоналом своєї справи, отримуючи фахові відповіді на численні запитання.

 

Молодь наприкінці майже двогодинного заняття усвідомила, що якісні продукти харчування сьогодні – це активне довголіття завтра!!!

 

 

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ