Події

 

Майстер-клас з технології приготування їжі

 

9 лютого 2022 року у Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу для здобувачів освіти гр. ХТ-20-2 (викладач технологічних дисциплін Єніна Л.І.) проведено відкрите лабораторне заняття на тему "Технологічний процес приготування страв з м'яса". Для проведення майстер-класу запросили випускницю коледжу (гр. ХТ18-1) Босенко Єлизавету, яка два роки поспіль успішно опановувала кулінарне мистецтво на теренах Республіки Польщі та має досвід праці в престижних закладах харчування нашого міста.

 

 

Услід за майстринею студенти готували медальйони в беконі, вишневий соус, овочеве фрікасе, салат мікс з помідорами чері та хурмою шарон. Молоді фахівці під керівництвом досвідченого викладача та ведучої майстер-класу самостійно оволодівали всіма етапами і тонкощами приготування страв; кожна команда послідовно виконувала свій технологічний процес, щоб наприкінці отримати спільний першокласний результат.

 

 

По завершенню готування відбулося жваве обговорення; ведуча Босенко Є. радо ділилась враженнями і набутками від перших кроків кар'єрними сходинками. Дружна дегустація кулінарних витворів довершила піднесену атмосферу заняття. Всі учасники отримали величезне задоволення та поповнили професійну скарбничку новим цінним досвідом.

 

зміст

 

 

© 2007-2022

КФКТГРБ