Події

 

Майстер-клас у «Львівській майстерні шоколаду»

 

09 лютого 2018 року викладачами нашого технікуму Єніною Л.І. та Саквою В.М. було проведено навчальне заняття на виробництві у «Львівській майстерні шоколаду» з дисципліни «Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів» за темою «Технологічний процес оздоблювальних напівфабрикатів».

 

Під час проведення майстер-класу студенти гр. ХТ-16-3 дізналися багато цікавих фактів про історію походження шоколаду, активно обговорювали унікальні старовинні рецепти та технології з шоколатьє Голубенко Н.Ю.
Доторкнувшись до ремесла шоколадної справи, кожний студент власноруч, під керівництвом майстрині шоколаду, мав можливість виготовляти вироби з шоколаду, відпрацювати та удосконалити елементи професійного розпису, оформлення цукрових виробів шоколадом.

 

 

З відчуттям позитивного настрою, солодких думок і щасливого самопочуття майбутні спеціалісти підвищили професійний рівень, за що отримали «відзнаку майстра чоколядової справи».
 

зміст

 

 

© 2007-2018

КДКЕТ