Події

 

Лабораторно-практичне заняття з елементами мастер-класу

 

08.10.2020 року для студентів Криворізького державного комерційно-економічного технікуму на базі ресторану "Рів'єра", в рамках співпраці з провідними ресторанами нашого міста, було проведено лабораторно-практичне заняття (викладачі Єніна Л.І. та Саква В.М.) з елементами мастер-класу.

 

 

Під час лабораторної роботи "Технологічний процес приготування перших страв" бренд шеф Пластун С.В. продемонстрував приготування: "Солянка збірна м'ясна в бородінському хлібі" , "Крем суп з гарбуза з сиром Дор- блю, тигровою креветкою и гарбузовим маслом" ,"Крем суп з білими грибами, печерицями та мускатним горіхом".

 

 

 

Студенти групи ХТ-19-1 активно брали участь в виробничому процесі, закріпили теоритичні знання з дотримання норм санітарії та гігієни й використанням сучасного обладнання в закладах ресторанного господарства.

 

 

 

Такі навчальні заняття на виробництві сприяють випуску страви високої якості, розвитку естетичного смаку в оформленні супів, а отримана інформація стане скарбничкою корисних знань, цінних порад, цікавих ідей для нових звершень в професійному становленні.

 

 

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ