50042, м. Кривий Ріг, вул. Курчатова, 13, зупинка "Ювілейна" або зупинка "Кінотеатр Юність". Телефони: (0564) 94-74-20 E-mail: kdketnet@gmail.com
ПРАКТИЧНА РОБОТА З ЕЛЕМЕНТАМИ МАЙСТЕР-КЛАСУ «СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДІВ ОБСЛУГОВУВАННЯ. КАРВІНГ - МИСТЕЦТВО СЬОГОДЕННЯ»
08 травня 2024 року у КРИВОРІЗЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ для здобувачів освіти груп ХТ 23-1 та ХТ 23-2 було проведено практичну роботу з елементами майстер-класу на тему «Сучасні тенденції впровадження інноваційних методів обслуговування. Карвінг - мистецтво сьогодення» (викладачі Ольга МАРТИНОВИЧ, Тетяна БУРМАК). Під час заняття студенти були ознайомлені з видами, способами та прийомами нарізки овочів. Присутні із задоволенням виконували теоретичні завдання, відповіли на запитання вікторини з теми.
З метою закріплення теоретичних знань для здобувачів освіти був проведений майстер-клас на тему: «Вирізання лебедів з яблук у стилі карвінгу». Викладач спецдисциплін Тетяна БУРМАК ознайомила присутніх з історією виникнення карвінгу, продемонструвала прийоми складної нарізки фруктів та овочів, а студенти першого курсу в свою чергу із задоволенням прийняли активну участь у складанні композицій з овочів, тим самим ще більше поринаючи у вивчення теми.
В лабораторії коледжу панувала творча атмосфера: студенти помірно, кропіткими рухами, хвилина за хвилиною вирізали листочки та троянди із редису, моркви та огірків, створювали вироби для оздоблення холодних страв та закусок. Завдяки професійним настановам викладачів всі присутні змогли відчути себе творцями смачної краси. Здобувачі освіти першого курсу спеціальності «Харчові технології» роблять лише перші кроки в опануванні обраного фаху, та ці кроки впевнені, спонукають фантазувати, творити, готувати смачно, а подавати красиво і вишукано.
|