Події

 

«Майстер-клас «Приготування страв польської кухні»

 

Освітянський колектив Криворізького фахового коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу ще з 2015 року започаткував та зміцнює партнерські стосунки з польськими колегами. Серед різних форм співпраці чільне місце посідає співробітництво у питанні організації літньої практики студентів коледжу на базі практики «Вжос – Надморський рай», поблизу польського міста Колобжег.

11 листопада Польща відзначає своє головне свято – День незалежності. Тож працівники структурного підрозділу практичної підготовки коледжу вирішили долучитися до відзначення цього свята і провести майстер-клас «Приготування страв польської кухні» для здобувачів освіти групи ХТ-23-2.

 

 

У ході заходу студенти не лише дізналися про особливості польської кухні, а й змогли безпосередньо взяти участь у приготуванні таких популярних польських страв як бігос – страва з вареної і квашеної капусти з додаванням різних видів м’яса і грибів та помідорова зупа – томатний суп, який вариться з великої кількості помідорів та інших овочів.

 

 

Технологію приготування польських страв та деякі прийоми роботи з кухонним обладнанням студентам демонстрували досвідчені фахівці: завідувачка навчально-виробничою практикою Ксенія Зазуля та майстер виробничого навчання Ірина Масницька.

 

Загалом було позитивно, конструктивно та смачно!

 

 

 

зміст

 

 

© 2007-2023

КФК ТГРБ