Події

 

Майстер-клас для ліцеїстів

 

07.11.2017 року студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму на базі Криворізького природничо–наукового ліцею, згідно з договором про співробітництво провели майстер-клас з карвінгу «Здоров’я зберігай-корисну їжу вживай», під керівництвом завідувача лабораторії приготування їжі Бурмак Т.О.

 

 

Під час заходу ліцеїсти дізнались про науку здоров'я, про складові компоненти їжі, про корисну їжу та її позитивний вплив на збереження і зміцнення здоров'я дорослих і дітей.

 

 

Учасники майстер-класу ознайомились з мистецтвом фігурної різьби на фруктах і овочах, з простими прикрасами.
Красиве мистецтво з карвінгу - важливий елемент сучасного столу, а їстівні прикраси можуть перетворити кожну страву не тільки на святкову, а й смачну та корисну.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2017

КДКЕТ