Події

 

ШЛЯХАМИ ФАХОВОГО ВДОСКОНАЛЕННЯ

 

07 лютого 2022 р. у Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу викладачі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи та студенти спеціальності 181 «Харчові технології» взяли участь он-лайн майстер-класі «Cabbage Rolls with Meat and Vinegret Salad» від канадського шеф-кухаря, автора двох кулінарних книг: «Українська кухня на Тарасовій кухні» та «Різдвяні та великодні страви» - Тараса Сабадаша (м. Оттава, Канада).

 

 

В рамках майстер-класу було розкрито інноваційні методи та прийоми приготування звичних для нас страв. Крім того, було продемонстровано, що наша рідна кухня, завжди в тренді за кордоном.

 

Вважаємо, що такі заходи сприяють формуванню у майбутніх фахівців професійних навичок та вмінь.

 

зміст

 

 

© 2007-2022

КФКТГРБ