Події

 

Лабораторно-практичне заняття

 

06.11.2020р. для студентів Криворізького державного комерційно-економічного технікуму (гр. ХТ-18-1 та гр. ХТ-19-1), в рамках співпраці з провідними ресторанами нашого міста на базі ресторану «Джеронімо», було проведено лабораторно-практичне заняття (викладачі Єніна Л.І. та Саква В.М.) з елементами майстер-класу.

 

 

Під час лабораторної роботи «Технологічний процес приготування гарячих та холодних солодких страв» бренд-шеф Пластун С.В. продемонстрував приготування торту «Наполеон» в склянці з насінням Чіа і ягрдамі, розкрив секрети смаку морозива з манго з крамблом з вівсяних пластівців і м'ятою та яскравого гарбузового мусу на кокосовому бісквіті з соусом із малини та Чилі.

 

 

 

Активні учасники допомагали Сергію Володимировичу, із захопленням спостерігали за майстерністю, отримали нові знання, що в майбутньому допоможе розвивати смак до культури харчування та підвищити престиж професії шеф-кухарів, кухарів і кондитерів.

 

 

 

Хтось робить перший крок до кулінарних зірок на власній кухні, а хтось прямує навчатись гастрономічній мудрості у професіоналів!

 

 

 

 

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ