Події

 

Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest-2018»

 

 

04-06 жовтня 2018 року у м. Києві відбувся Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest-2018» ініціаторами якого стали Громадська спілка «Український кулінарний союз», Київський національний торговельно-економічний університет й Егейська професійна асоціація шеф-кухарів (Ege Profesyonel Ascilar Dernegi EPAD).

 

 

Не оминули таку значну подію й викладачі Криворізького державного комерційно-економічного технікуму. Зокрема даний фестиваль відвідала завідувач лабораторії приготування їжі Бурмак Т.О., яка отримала унікальну можливість ознайомитись з високим рівнем кулінарної майстерності, збагатити свій професійний досвід, дізнатися про ноу-хау кулінарного мистецтва в Україні та світі.

 

 

Члени журі, всесвітньовідомі кулінари та судді Всесвітньої Асоціації кулінарних Союзів, спостерігали за учасниками конкурсу, висококваліфікованими фахівцями з кулінарної та кондитерської майстерності. Вони приїхали з усієї України та за кордону продемонструвати свої вміння, позмагатися з іноземними колегами, брати участь у низці професійних майстер-класів та навчальних семінарів, отримати нові знання і досвід від професійного спілкування зі світовими зірками кулінарного і кондитерського мистецтва.

 

 

Вважаємо, що участь у таких заходах сприяє зростанню професійної майстерності викладачів й позитивному іміджу КДКЕТ як на вітчизняному так і на міжнародному рівні.

зміст

 

 

© 2007-2018

КДКЕТ