Події

 

Бліц-турнір з приготування коктейлів групи Hot Drinks Кулери й Коблер

 

5 лютого 2022 року студенти групи РС-20-1 Криворізького фахового коледжу торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу на базі практики ресторанів «Вілен» та «Розмарин» взяли участь у бліц-турнірі з приготування коктейлів приуроченому Міжнародному дню бармена (6 лютого).

 

 

Під час заходу студенти відпрацювали свої навички по приготуванню коктейлів групи Hot Drinks Кулери й Коблер у комбінації з Ginger Ale та продемонстрували оформлення та подачу напоїв.

 

 

 

 

 

 

 

 

Обидві підгрупи гарно справилися з поставленою задачею, показавши свої знання та майстерність у ресторанній справі.

 

Голова ЦК Г.М.Герасімчук

зміст

 

 

© 2007-2022

КФКТГРБ