Події

 

Святкування Міжнародного Дня бармена та офіціанта

 

06 лютого 2020 року у Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі активні члени «Сервіс клубу» (керівники викладачі готельно-ресторанної справи Заіка О.А., Пислиця А.І.) долучилися до святкування Міжнародного Дня бармена та офіціанта, підготувавши програму з цікавими заходами.

 

 

Ремесло бармена не випадково удостоїлося власного календарного свята. Бармен, офіціант – це «обличчя закладу», їх майстерність завжди вражає, а професії даної галузі є одними з найбільш затребуваних на ринку праці.

 

В стінах КДКЕТ гуртківці «Сервіс-клубу» розповіли про історію виникнення свята, продемонстрували техніку приготування безалкогольних коктейлів та організували дегустацію. Всі присутні та учасники отримали смакову насолоду та заряд хорошого настрою на весь день.

 

 

Святкування продовжилось в навчальному барі проведенням практичного тренінгу для слухачів Школи лідерства на тему «Основні правила столового етикету». Тренер Пислиця А.І. аргументувала, що правилам гарної поведінки, умінню спілкуватися з людьми потрібно вчитися постійно. Учасники отримали нові знання завдяки візуально наданих та практично продемонстрованих основ етикету, які були закріплені за допомогою анкетування з використанням Qr-коду.

 

Заходи вдалися яскравими, цікавими, вирізнялися оригінальністю проведення та подарували незабутні емоції не тільки організаторам, а й всім учасникам.

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ