Події

 

Мвяткування Міжнародного Дня бармена в КДКЕТ

 

06 лютого 2019 року Криворізький державний комерційно-економічний технікум долучився до святкування Міжнародного Дня бармена, в рамках методичної декади циклової комісії «Харчових технологій та готельно-ресторанної справи». Організаторами свята виступили викладачі Заіка О. А., Пислиця А. І., Слюсарєва О. В., які підготували програму з різними та цікавими заходами.

 

Ремесло бармена не випадково удостоїлося власного календарного свята. Бармен – це «обличчя закладу» і радує те, що на арені навчальних закладів міста наші студенти вже встигли себе зарекомендувати справжніми професіоналами. Популяризація свята швидко зростає у зв’язку з розвитком готельно-ресторанного бізнесу, а професії даної галузі, є одними з найбільш затребуваних на сьогодення.

 

 

Зранку гуртківці «Сервіс-клубу» привітали колектив та студентів навчального закладу пізнавальними листівками, продемонстрували техніку приготування смачних енергетичних коктейлів та організували їх дегустацію. Всі присутні та учасники отримали заряд позитивних емоцій на весь робочий день.

 

Ранковий сюрприз був доповнений виставками інформаційно-пізнавального матеріалу за тематикою заходу, барного інструменту та інвентарю, креативною сервіровкою столу.

 

 

Святкування продовжилось в затишній залі бібліотеки технікуму проведенням відкритого засідання Сервіс-клубу на тему «Зірки Мішлен. Хто їх запалює?».

 

Студенти-гуртківці розповіли про історію виникнення найвищої всесвітньої відзнаки в готельно-ресторанній галузі «Зірки Мішлен». Особливо цікавим став той факт, що нещодавно автори ресторанного рейтингу гіда Мішлен високо оцінили українського шеф-кухаря Ярослава Артюха /м.Київ/. На сайті гіда відмітили про те, як він модернізує традиційну українську кухню і вдихає у неї нове життя. Студенти запрошені на зустріч із задоволенням прийняли участь в вікторині «Сучасний глосарій ресторанної індустрії» та активно відповідали на питання. Піднесена атмосфера заходу збагатила всіх присутніх новими знаннями, допомогла пригадати вивчений матеріал.

 

Свято вдалося яскравим, вирізнилося оригінальністю проведення, цікавим і актуальним змістом, інформаційною насиченістю і подарувало гарні та незабутні емоції не тільки організаторам, а й всім учасникам навчального процесу без винятку.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ