Події

 

Майстер-клас «Утиные истории или утка под Новый год»

 

04.12.2019р. викладачі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи А.І. Пислиця, О. А. Заіка та студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму у рамках співробітництва із Криворізькою філією «ПЕРША УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ШЕФ-КУХАРІВ», «Тhermomixua», «Food Festival» та ресторанним комплексом «Околиця» взяли участь у майстер-класі на тему: «Утиные истории или утка на Новый год». Захід мав демонстраційний характер з елементами дегустації.

 

 

Бренд-шеф ресторанів у м. Львів і не тільки, член суддівської колегії чемпіонатів і кубків з кулінарії, спікер гостро-шоу 2019 - Артур Туманян відкрив секрети приготування неймовірних страв: качиної грудки з гарбузом і морквою, паштету з качки з айвовим мармеладом і маринованим яблуком, копченої качиної ніжки з коренеплодами в глінтвейні та птітіму з качкою і мусом з водоростей.

 

 

Метою проведення таких практикумів провідними рестораторами України є допомога у формуванні смаку і культури харчування, а також підвищення престижу професії шеф-кухарів, кухарів і кондитерів.

 

Хтось робить перший крок до кулінарних зірок на власній кухні, а хтось прямує навчатись гастрономічним мудрощам до професіоналів!

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ