Події

 

«Технологічний процес приготування перших страв»

практичне заняття

 

4 листопада 2021 року студенти Криворізького фахового коледжу торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу (раніше Криворізький державний комерційно-економічний технікум) (гр. ХТ-20-2), під керівництвом викладача технологічних дисциплін Єніної Л.І., відвідали майстер-клас за темою «Технологічний процес приготування перших страв» у популярному криворізькому ресторані «Рив’єра», дотримуючись усіх протиепідеміологічних вимог.

 

 

Під час практичного заняття бренд-шеф закладу Сергій Володимирович Пластун показав цікаві кулінарні перетворення, поділився набутим європейським досвідом та всіх учасників занурив у чарівний світ високої кухні. Цього разу молоді технологи навчились готувати грибний крем-суп; суп сирний із чипсами з бекону; салат алазоні із песто, волоським горіхом та пармезаном; удон з індичкою, шампіньйонами та спаржею.

 

 

Такі форми проведення навчальних занять сприяють не лише поглибленню професіоналізму майбутніх спеціалістів, а й формують стійкі інтереси до обраної професії, розвивають бажання постійно самовдосконалюватися.

 

зміст

 

 

© 2007-2021

КДКЕТ