![]() |
Події |
Робота у векторі українсько-італійської співпраці
03.12.2021р. у Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу (директор Наталія РЕЗНИЧЕНКО) в рамках проєкту EUROEST- 2022 з Асоціацією U.C.M «Unione Cuachi del Mediterrlneo» - Italy (Середземноморський союз шеф – кухарів) продовжено роботу у векторі українсько-італійської співпраці.
Розпочалась зустріч у читальній залі бібліотеки закладу, де відбувся обмін досвідом міжнародних партнерів зі студентами, під час якого, італійська сторона презентувала новітні досягнення у сфері гостинності.
Після чого іноземні гості провели низку професійних тренінгів з підвищення рівня фахових компетенцій за спеціальностями «Харчові технології» та «Ресторанне обслуговування».
Так, у лабораторії технології приготування їжі зі студентами спеціальності «Харчові технології» відбувся майстер-клас від шеф-кухаря - Паоло БРЕШИА «Інноваційні страви італійської кухні».
А у навчальному ресторані коледжу зі студентами груп ресторанного обслуговування було проведено пізнавальний коуч «Офіціантська майстерність по-італійські».
Студентська спільнота активно долучилася до всіх запропонованих заходів, впевнено та відповідально підійшли до засвоєння практичних прийомів, що неодмінно знадобляться у подальшому навчанні та нададуть можливість для розширення горизонтів у фаховому зростанні молодих спеціалістів.
Ми впевнені, що такий формат міжнародних зустрічей стане потужним трампліном для самореалізації майбутніх фахівців.
|
© 2007-2021 КДКЕТ |