Події

 

Робота у векторі українсько-італійської співпраці

 

03.12.2021р. у Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу (директор Наталія РЕЗНИЧЕНКО) в рамках проєкту EUROEST- 2022 з Асоціацією U.C.M «Unione Cuachi del Mediterrlneo» - Italy (Середземноморський союз шеф – кухарів) продовжено роботу у векторі українсько-італійської співпраці.

 

Розпочалась зустріч у читальній залі бібліотеки закладу, де відбувся обмін досвідом міжнародних партнерів зі студентами, під час якого, італійська сторона презентувала новітні досягнення у сфері гостинності.

 

 

 

 

Після чого іноземні гості провели низку професійних тренінгів з підвищення рівня фахових компетенцій за спеціальностями «Харчові технології» та «Ресторанне обслуговування».

 

Так, у лабораторії технології приготування їжі зі студентами спеціальності «Харчові технології» відбувся майстер-клас від шеф-кухаря - Паоло БРЕШИА «Інноваційні страви італійської кухні».

 

 

 

 

А у навчальному ресторані коледжу зі студентами груп ресторанного обслуговування було проведено пізнавальний коуч «Офіціантська майстерність по-італійські».

 

 

 

 

 

Студентська спільнота активно долучилася до всіх запропонованих заходів, впевнено та відповідально підійшли до засвоєння практичних прийомів, що неодмінно знадобляться у подальшому навчанні та нададуть можливість для розширення горизонтів у фаховому зростанні молодих спеціалістів.

 

Ми впевнені, що такий формат міжнародних зустрічей стане потужним трампліном для самореалізації майбутніх фахівців.

 

зміст

 

 

© 2007-2021

КДКЕТ