E-mail: kdketnet@gmail.com

 

ЗАГАЛЬНОКОЛЕДЖАНСЬКА ОЛІМПІАДА

З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ»

«НА ШЛЯХУ ДО УДОСКОНАЛЕННЯ»

 

03 квітня 2024 р. у КРИВОРІЗЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ відбувся ІІ-й тур загально коледжанської олімпіади з «Технології приготування їжі» «НА ШЛЯХУ ДО УДОСКОНАЛЕННЯ», в якій взяли участь студенти ІІІ курсу технологічного відділення.

Перший етап олімпіади був проведений серед здобувачів освіти груп ХТ-21-1, 21-2, 21-3, 22-3, за результатами якого до ІІ етапу вийшли по два учасника з кожної групи: Олена КОНЗИЧАКОВА, Лілія БОСЕНКО (гр. ХТ-21-1), Тетяна ТКАЧЕНКО, Валерія КРАВЧЕНКО (гр. ХТ-21-2), Софія БРЮКМАН, Анастасія МІЛОВА (гр. ХТ-21-3), Даніїл БОНДАРЕНКО, Анастасія ОДІНЦОВА (гр. ХТ-22-3).

Слід зазначити, що вже багато років поспіль циклова комісія харчових технологій та готельно-ресторанної справи організовує та координує проведення олімпіади, але останні декілька років карантинні, а потім і безпекові обмеження, не давали змоги повною мірою реалізовувати такого роду захід. Цього року відновлено добру традицію й на наших учасників очікувало непросте випробування.

Завдання олімпіади складалось з двох частин: теоретичної та практичної, яка мала на меті за особистим вибором учасника розробку технологічної карти на страву, демонстрацію практичних прийомів і навичок приготування, оформлення і подачі страви, а також презентацію власноруч приготованої страви комісії.

Учасники показали достатньо високий рівень теоретичних знань та творчо, креативно й нестандартно підійшли до виконання практичної частини. Комісія оцінила роботи учасників наступним чином:

І місце - Софія БРЮКМАН (гр. ХТ-21-3)

ІІ місце - Анастасія ОДІНЦОВА (гр. ХТ-22-3)

ІІІ місце - Анастасія МІЛОВА (гр. ХТ-21-3), Тетяна ТКАЧЕНКО (гр. ХТ-21-2).

Всі інші учасники отримали сертифікати за участь. Всіх вітаємо та бажаємо нашим учасникам подальших перемог та звершень, ніколи не зупинятись на досягнутому і впевнено йти до поставленої мети!