Події

 

Урок на виробництві

 

03.03.2020 року в рамках співпраці з провідними ресторанами нашого міста для студентів Криворізького державного комерційно-економічного технікуму на базі кафе-ресторану «Рів’єра» було проведено лабораторно-практичне заняття на тему "Страви з риби" (викладачі Єніна Л.І. та Саква В.М.) з елементами мастер-класу.

 

 

Під час виготовлення ролів та суші бренд-шеф Пластун С.В., який контролює якість меню декількох ресторанів «Show basilic» (м. Луцьк), «Рив'єра» (м. Кривий Ріг), продемонстрував студентам гр. РС-19-2 процес приготування «Бута», «Дракон», «Філадельфія», «Каппа» та інші страви японської кухні. Сергій Володимирович поділився своїм професійним досвідом відкриття ресторанів, розробкою проектів для їх подальшої ефективної роботи.

 

 

 

 

 

Такі навчальні креативні заняття на виробництві дають не тільки відповідну атмосферу реальності та позитивні емоції, сприяють випуску продукції високої якості, використанню сировини розвитку естетичного смаку в оформленні страв, отриманню новітньої інформації, яка стане скарбничкою корисних знань, цінних порад, цікавих ідей та надають стимул для нових звершень в професійному становленні.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ