Події

 

Відкрите практичне заняття

з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»

 

3 лютого 2021 року в Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» за темою «Характеристика типів закладів ресторанного господарства» (гр. ХТ-20-4, викладач Заіка О.А.).

 

 

Під час актуалізації знань на занятті студенти за допомогою навчальної платформи Сlassroom та LearningApps виконали тести та он-лайн-завдання «Знайди пару», з цікавістю дослідили мережу закладів харчування м. Кривого Рогу та оформили свої спостереження у вигляді презентацій.

 

Заняття виявилося актуальним, цікавим та інформаційно насиченим.

 

зміст

 

 

© 2007-2021

КДКЕТ