E-mail: kdketnet@gmail.com

 

онлайн-Вебінар

«ANTI-AGE харчування»

(кафедра харчових технологій

Дніпровського національного університету

ім. Олеся Гончара)

 

02 березня 2024 року викладачі спецдисциплін КРИВОРІЗЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяна БУРМАК та Альона ПИСЛИЦЯ взяли участь в онлайн вебінарі на тему «ANTI-AGE ХАРЧУВАННЯ», який був проведений доценткою кафедри харчових технологій Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Юлією Мацук.

Загально відомо, що харчування є одним з основних важелів, що гармонізує організм людини з навколишнім середовищем, посилює здатність організму протидіяти впливу несприятливих зовнішніх чинників. Стиль харчування ANTI-AGE – це підхід, який ґрунтується на регулюванні генетики за допомогою епігенетичного впливу їжі, що надає можливість сповільнити процес старіння.

 

 

Упродовж вебінару учасники отримали інформацію про основні принципи ANTI-AGE харчування, спільно з лекторкою розглянули як через організацію харчування керувати віковими змінами, які продукти рекомендовано вживати та в якій кількості.

 

 

Обмінюючись позитивними враженнями, учасники вебінару відзначили корисність проведеного заходу та його практичну значущість. А, відтак, визначили перспективи майбутніх спільних заходів.

Створюємо разом найбільш сприятливі та взаємовигідні умови для освітнього та наукового співробітництва!