e-mail: kdketnet@gmail.com

 

Розподіл аудиторій

 

Розклад дзвоників

 

I пара 09:00 - 10:20
II пара 10:30 - 11:50
III пара 12:20 - 13:40
IV пара 13:50 - 15:10


Шановні колеги! В зв'язку з епідеміологічною ситуацією та певними обмеженнями,  рекомендуємо організовувати проведення засідань та відкритих заходів у  дистанційному форматі Google Meet. Будь ласка, ознайомтесь заздалегідь з цим сервісом в вашому обліковому запису Google.


 Інструкція з інсталяції Google Meet на смартфоні та комп’ютері.


Розклад занять

з використанням дистанційних технологій

четвер 23.09.2021

(оновіть сторінку, F5)

 

ОБ-21-1 1 Географія Заворотня АВ  
2 Укр.мова Короткова ОА  
3 Всесвітня історія Василиненко НБ  
4      
ПТБ-21-1 1 Укр.мова Короткова ОА  
2 Фізика Авер'янова НМ  
3 Фізична культура Шкурко ВВ  
4      
РС-21-1 1 Всесвітня історія Доренко АА  
2 Історія України Василиненко НБ  
3 Іноземна мова Федорова ОФ  
4      
ГС-21-1 1 Вступ до спеціальності Бурмак ТО  
2 Всесвітня історія Доренко АА  
3 Зарубіжна література Гавриляк ЛС  
4      
ХТ-21-1 1 Фізика Авер'янова НМ  
2 Зарубіжна література Гавриляк ЛС  
3 Фізична культура Моцієнко ЛМ  
4      
ХТ-21-2 1 Зарубіжна література Гавриляк ЛС  
2 Біологія Озеряник ЛГ  
3 Укр.мова Короткова ОА  
4      
ХТ-21-3 1 Біологія Озеряник ЛГ  
2 Укр.мова Йорж ВІ  
3 Фізика Авер'янова НМ  
4      
М-21-1 1 Комерційні процеси та операції Осадча ІА  
2 Вища математика Лакомова ОВ  
3 Історія України Йорж ЮВ  
4      
ПТБ-21-2 1 Теоретичні основи товарознавства Захарченко ТЙ  
2 Орган.та технол.торгов.процесів Захарченко ТЙ  
3 Укр.мова Йорж ВІ  
4      
РС-21-2 1 Правознавство.  Пінчук ОО  
2 Історія України Йорж ЮВ  
3 Основи екології Заворотня АВ  
4      
ХТ-21-4 1 Неорганічна та органічна хімія Позняк ЄО  
2 Історія України Тацюк НВ  
3 Мікробіологія Озеряник ЛГ  
4      
ОБ-20-1 1 Математика  Лакомова ОВ  
2 Інформатика Бєла ЛП  
3 Фізична культура Яковенко ІС  
4 Статистика Лушнікова ОЮ  
ПТБ-20-1 1 Інформатика Бєла ЛП  
2 Основи маркетингу Біла ІВ  
3 Орган.та технол.торгов.процесів Захарченко ТЙ  
4 Укр.мова Йорж ВІ  
РС-20-1 1 Економічна теорія Йорж ЮВ  
2 Математика  Верещук ОС  
3 Інформатика Бєла ЛП  
4 Укр.мова Гавриляк ЛС  
ГС-20-1 1 Укр.мова Йорж ВІ  
2 Іноземна мова Федорова ОФ  
3 Математика  Лакомова ОВ  
4 Інформатика Бєла ЛП  
ХТ-20-1 1 Математика  Верещук ОС  
2 Іноземна мова Красилич АА  
3 Основи неорган та орган хімії Позняк ЄО  
4      
ХТ-20-2 1 Іноземна мова Красилич АА  
2 Основи неорган та орган хімії Позняк ЄО  
3 Хімія Шишкіна ЛО  
4      
ХТ-20-3 1 Фізична культура Шкурко ВВ  
2 Інформатика Заволока ТІ  
3 Основи технології пригот їжі Бурмак ТО  
4 Основи неорган та орган хімії Позняк ЄО  
ПТБ-20-3 1      
2 Основи митної справи Галямар ВО  
3 Комерційна діяльність Біла ІВ  
4 Математика  Верещук ОС  
РС-20-2 1 Економіка підприємства Єгорова ОМ  
2 Основи Маркетингу Хомяк ОА  
3 Іноземна мова Красилич АА  
4      
ХТ-20-4 1 Біохімія Шишкіна ЛО  
2 Фізичне виховання Моцієнко ЛМ  
3 Організація виробництва Заіка ОА  
4      
ОБ-19-1 1 Основи менеджменту Галямар ВО  
2 Фінансовий облік Пономаренко НВ  
3 Вища математика Верещук ОС  
4 Фізичне виховання Шкурко ВВ  
ПТБ-19-1 1      
2 БЖД Заворотня АВ  
3 Правове регулювання комерц.діял Доренко АА  
4 Комерційна діяльність Захарченко ТЙ  
РС-19-1 1 Етика ділового спілкування Біла ІВ  
2 Економіка підприємства Єгорова ОМ  
3 Бух.облік Єгорова ОМ  
4 Організація обслуговування в ЗРГ Заіка ОА  
ГС-19-1 1 Організація та осблугов в готелях Сидоренко НВ  
2 Фізична культура Шкурко ВВ  
3 Організація та осблугов в ЗРГ Слюсарева ОВ  
4 Вища математика Лакомова ОВ  
ХТ-19-2 1 Культурологія Тацюк НВ  
2 Технологія приготування їжі Лисенко НП/  
3 Технологія приготування їжі Резниченко АА  
4      
ХТ-18-1 1 Основи стандартизації Єніна ЛІ  
2 Основи стандартизації Єніна ЛІ  
3 Виробництво борошн. конд.вир. Єніна ЛІ  
4      
ХТ-18-2 1      
2 Основи охорони праці Лопатіна ЛБ  
3 Економіка підприємств різних типів Лушнікова ОЮ  
4 Облік і звітність Єгорова ОМ  
ХТ-19-3 1 Економіка підприємств різних типів Лушнікова ОЮ  
2 Основи правознавства Пінчук ОО  
3 Облік та звітність Бабінська КЛ  
4      
ГС-18-1 1 Основи маркетингу Хомяк ОА  
2 Орган.та техн. обслуг. в готелях Сидоренко НВ  
3 Основи менеджменту Галямар ВО  
4 Бух.облік Пономаренко НВ  
ПТБ-21-1С 1 Історія України Василиненко НБ  
2 Товарознавство прод товарів Осадча ІА  
3 Товарознавство прод товарів Осадча ІА  
4 Основи маркетингу Хомяк ОА  
ХТ-21-1С 1 Комп'ютерна техніка Кучеренко МВ  
2 Історія України Лисенко ВС  
3 Процеси та апарати Зубченко НО  
4 Неорганічна та органічна хімія Шишкіна ЛО  
ХТ-20-1С 1      
2 Економіка підприємств різних типів Лушнікова ОЮ  
3 Основи правознавства Лисенко ВС  
4 Економічна теорія Йорж ЮВ  

 

КрК-20 0      
1 Фізична культура Моцієнко Л.М.  
2 Гігієна і санітарія Шишкіна Л.О.  
3 Облік,калькуляц.та звітність Морозова Ю.Ю.  
4      
ППНТ-21 0      
1 Організац.та технолог.торг.проц. Непша Н.С.  
2 Організ.та технол.торг.процесів Непша Н.С.  
3 Організ.та технол.торг.процесів Непша Н.С.  
4      
КрК-21 0      
1 Устаткув.під-в харчування Зубченко Н.О.  
2 Організ.вир-ва та обслугов. 1год. Бурмак Т.О.  
3 Технолог.пригот.їжі з осн.тов-ва Мартинович О.А.  
4 Технолог.пригот.їжі з осн.тов-ва Мартинович О.А.  

 

 

 

Електронні підручники для 10 класу, 11 класу та професійно-технічної освіти


 

22.09.2021 14:06 +0300