E-mail: kdketnet@gmail.com

 

 

ОН-ЛАЙН - КОНКУРС

 

«КУЛІНАРНИЙ ОСКАР»

Запрошуємо вас до участі в проведенні конкурсу!

 

Незабаром свято!

8 березня – Міжнародний жіночий день.

 

З настанням весни всі ми очікуємо першого весняного свята - Міжнародного жіночого дня 8 березня. Адже в цей день кожна дівчина, дівчинка, жінка очікує від оточуючих її чоловіків максимальної уваги, квітів, приємних сюрпризів. Щоб виправдати жіночі очікування не обов’язково ломати голову над супероригінальними подарунками. Подаруйте їй найнеобхідніше: любов, ніжність, увагу та святкову вечерю.

 

Складаючи меню для святкової вечері намагайтесь вигадати цікаві, креативні святкові страви.

 

В зв’язку з цим чудовим, сповненим радості та душевного піднесення Святом, гуртки «Смак», «Сервіс-клуб» та Профспілковий комітет технікуму пропонують конкурс «КУЛІНАРНИЙ ОСКАР» на найоригінальніше розкриття теми «Свято жінки, кохання, весни».

 

Просимо ознайомитися детальніше з умовами конкурсу.

 

Терміни проведення конкурсу: - з 08 лютого по 08 березня 2018 року. Конкурс проводиться за номінаціями: «Оригінальна кулінарна страва», «Оригінальний десерт», «Тематична сервіровка святкового столу».

 

Підсумки та нагородження переможців відбудуться 12 березня 2018 року.

 

ЗАВДАННЯ:

 

- приготувати святкову страву, десерт або сервіровку столу;

- сфотографувати святкову страву, десерт або сервіровку столу (разом з Вами);

- відправити фото за адресою: kdket.cir@gmail.com з позначкою «Кулінарний конкурс», зазначивши свою навчальну групу, прізвище, ім’я. (Порада: цю адресу краще скопіювати і відправити зі своєї електронної скриньки);

 

- переможця конкурсу визначатимуть відвідувачі сайту.

 

ШАНОВНІ ВІДВІДУВАЧІ САЙТУ

 

- просимо розміщувати свої відгуки про конкурсні зразки та залишати помітку з шифром зразка, який Вам найбільш сподобався на електронну адресу: kdket.cir@gmail.com

- цікаві відгуки та побажання будуть опубліковано.

 

Головний приз: - Сюрприз (та + один бал до іспиту на вибір студента).

 

Що не потрібно робити:

 

 копіювати рецепти з інших сайтів, журналів, газет;

 розміщувати в рецепті рекламу, нецензурні слова;

 розміщувати рецепти з «не апетитними», «страшними» фотографіями.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ УЧАСНИКІВ:

 

- створення оригінальних нових ідей;

- креативний, творчий, підхід до традиційних страв, у тому числі національної кухні;

- використання у страві (особливо бенкетній) не однієї, а декількох технологій (прийомів теплової обробки);

- використання посуду складної конфігурації (у вигляді ромбів, нерівних овалів та ін.), скляного посуду (матового, прозорого);

- використання при подаванні нетрадиційного для такого виробу посуду. Приклад: соус у ложці або чарці, рулет у склянці та ін.;

- простота, неперевантаженість в оформленні страв;

- використання в оформленні страв їстівних квітів (звичайно, з відповідною обробкою): капуцин, віола та ін.;

- використання для гарніру міні-овочів ідеальної форми й обробки;

- розташування інгредієнтів спрямоване до вертикалі, а не до площини, горизонталі;

- уникання: зайвої симетричності страви; нехарчової сировини; прикрашання зеленню (петрушкою, селерою, крес-салатом тощо); мутної заливки страви; надмірного використання делікатесних продуктів, що робить страву дуже дорогою;

- подавання страв на дзеркалі, яскравому посуді.

 

 

Роботи учасників


 Учасник конкурсу 001

 

Святкова сервіровка "Всі зірки для коханої"